nlc.hu
Sztárok

Wossala Rozina kétlaki élete

Wossala Rozina: „Egy ilyen utazásról kisimultan, ragyogó bőrrel és tíz kilóval könnyebben térek haza”

A nyári hónapokat itthon tölti, de szeptemberben repülőre pattan.

Wossala Rozina egy nagyon jól működő éttermet vezet a Bazilikánál, mégis kétlaki életre vágyik. A gasztroszakember évente legalább egyszer elvonul pár hétre, ami rajta és a párkapcsolatán is nagyon sokat segít. Valahányszor Costa Ricán jár, elképzeli, milyen lenne ott hosszú távon letelepedni. 

„Négy évvel ezelőtt a Costa Rica-i barátaim mutatták meg, lehet máshogy is élni. Így találtam rá arra az őslakos házaspárra, akik elvonulásokat tartanak nekem. Rengeteg megható pillanatot köszönhetek nekik. Náluk nincs áram, és a folyó a fürdőszoba, én pedig nagyon élvezem a természet közelségét. Az a három hét, amit velük töltök, igazi digitális detox, de nemcsak rám, a párkapcsolatomra is jó hatással van. Szerintem igenis szükség van arra, hogy két ember érezze egymás hiányát, hogy legyenek külön élmények is. Ráadásul nem mindig utazom egyedül, a szerelmemmel is sokszor voltunk Dél-Amerikában” – részletezi a BEST magazinban Wossala Rozina, aki azt is elárulta, milyen pozitív hatásai vannak az elvonulásnak. 

Amikor egy-egy ilyen utazásról tele energiával, kisimultan, ragyogó barna bőrrel és tíz kilóval könnyebben térek haza, akkor a környezetem is belátja, hogy nekem erre szükségem van.

Bővebben a ma megjelent BEST magazinban olvashatsz:

Marcellina a Best magazin legfrissebb számában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top