nlc.hu
Sztárok

Készen áll a szerelemre Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt

Új feleséget keres Gábor Zsazsa özvegye: „Szükségem van valakire, aki idős koromra mellettem van”

Egész kényelmes élet várhat az új feleségre.

Frédéric von Anhalt hat és fél éve vesztette el a feleségét, Gábor Zsazsát. Az özvegy – akinek nincsenek saját gyerekei – még mindig örököst keres Gábor Zsazsa fennmaradt 60 millió dollárra (közel 20 milliárd forint) becsült vagyonának. Emellett úgy érzi, elérkezett az idő, hogy ismét szerelmes legyen. 

Frédéric von Anhalt

Frédéric von Anhalt (Fotó: Olajos Piroska)

Szükségem van valakire, aki idős koromra mellettem van. És igen, ápol, ha már gyenge és törékeny leszek. Én is ezt csináltam a feleségemmel, az utolsó pillanatig ott voltam Zsazsa mellett, mert egy férjnek ez a dolga” – mondta von Anhalt. Természetesen nem jár rosszul az új feleség sem, ugyanis a több millió forintos örökség mellett az üzletembernek közel 23 millió forint a havi bevétele. Éppen ezért jól meggondolja, kivel köti össze az életét.

Tudom, a pénz sokakat érdekel, de nekem fontos, hogy a nővel, aki mellettem van, tudjak jókat beszélgetni és nevetni is nagyokat” – szögezte le a Blikknek az úriember. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top