nlc.hu
Sztárok

Esztergályos Cecília a felépüléséről mesélt

Esztergályos Cecília: „Úgy érzem, mintha a falhoz vágtak volna”

Tavaly többször is kórházba került Esztergályos Cecília, ami nagyon megviselte, és nincsenek rá jó hatással a közelmúlt történései sem.

A színésznő élete egyik legnehezebb időszakán van túl, tavaly nyáron baleset érte, és emiatt meg kellett műteni, majd néhány hónappal később ismét kórházba került.

„Amikor fél évig kénytelen voltam itthon lenni, feküdni, az első hónapban tulajdonképpen mély de­presszió tört rám. Még a tévét sem nyitottam ki, csak néztem. Teljes mértékben az uramnak és a környezetemnek, a testvé­reimnek köszönhetem, hogy ma itt vagyok és élek” – nyilatkozta a Blikk Függöny mögött című sorozatában.

Hozzátette, ugyan már sokkal jobban van, de azért még nem jött rendbe teljesen. „Kezdek az élők sorába csatlakozni… Még nem vagyok benne, csak indulok az élet felé.”

Esztergályos Cecília

Esztergályos Cecília kiállítása az Újszínházban (Fotó: Nagy Zoltán/ Central Médiacsoport)

Esztergályos Cecília, akinek a kézművesség volt az egyik módja annak, hogy túllendüljön a nehezebb pillanatokon, egyelőre még nem érzi azt, hogy újra tudna alkotni, egyelőre még nem ment le a műtermébe, és a közelmúlt történései sincsenek rá jó hatással.  

„A há­ború iszonyat. Iszo­nyat, ami körül­vesz, és nem tudjuk, mi lesz belőle. Úgy érzem, mintha a falhoz vágtak volna. Egészség és béke, ez a kettő kel­lene az élethez, és most egyik sincs. A színpadon maximá­lisan elfelejtem, de amint beülök a kocsiba, eszembe jut, hogy ember vagyok én is, itt élek én is, és mi lesz velünk?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top