nlc.hu
Sztárok

Koponyacsontokat talált Kiss Kató

Jelet kapott Berki Krisztián halottlátója, mégsem vonul vissza Kiss Kató

A spiritisztát még a nyaralásán sem hagyták nyugodni a halott lelkek.

Kiss Kató Horvátországba utazott a kedvesével, hogy kipihenje az utóbbi időszakban őt ért támadások okozta stresszt, de a halott lelkek ott sem hagytak neki szünetet. Berki Krisztián lelkével kapcsolatot tartó spiritiszta koponyacsontokba botlott a Rovinj melletti kempingben, a tengerparton – írja a Bors.

Kiss Kató

Távol akart lenni a holt lelkektől Kiss Kató, de nem jött neki össze Horvátországban (Forrás: TV2 / Fem3 Café – videó)

„Valami erő húzott a kőfal felé, amiről végül leugrottam és amint lenéztem, megpillantottam a két koponyacsontot. Azonnal éreztem, hogy egy fiatal, 20-30 év közötti férfi maradványaira bukkantam” – mesélte a bulvárlapnak a visszavonulást tervező Kiss Kató, akinek azt sugallta az elhunyt illető lelke, hogy erőszakos halált halt, sőt Kata azt is érezte, hogy csak pár éve történt a gyilkosság.

A horvát rendőrség most nyomozni kezdett az ügyben a magyar halottlátó bejelentése nyomán, Kiss Kató pedig egyértelmű jelnek veszi a csontok felbukkanását: azaz a jövőben is folytatja a munkáját, továbbra is segít majd azoknak, akik hozzá fordulnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top