nlc.hu
Sztárok

Hosszú Katinka ezt mondta a csalódott Mihályvári-Farkas Viktóriának

Kiderült, mivel vigasztalta Hosszú Katinka a síró versenytársát

A saját életéből hozott fel példát az elkeseredett fiatal úszónak.

Mint arról beszámoltunk, Mihályvári-Farkas Viktória nem jutott be a szombat délelőtti előfutamból az aznap esti döntőbe 400 méter vegyesen, a futamot megnyerő Hosszú Katinka vigasztalta a fiatal úszót. A 18 éves versenyző hiába úszta az idei legjobb idejét, mégis csalódott volt és elsírta magát a medence partján. Ezt követően Hosszú Katinka odament, megölelte, majd röviden váltottak pár szót, mindezt a kamerák előtt.

Mihályvári-Farkas Viktória

Hosszú Katinka vigasztalja Mihályvári-Farkas Viktóriát a 400 vegyes előfutama után – Fotó: MTI/Illyés Tibor

Hosszú Katinka elárulta a Telexnek a szombat esti döntő után – ahol a 4. helyen végzett 400 vegyesen -, hogy mit mondott biztatásul a fiatal versenyzőnek. A magyar klasszis a 2011-es sanghaji világbajnokságra a 400 vegyes világbajnokaként érkezett (2009-ben nyerte meg először a távot), de nagy csalódást okozva a 15. helyen zárt. “Amikor láttam, hogy Mihályvári-Farkas Viktória a könnyeivel küszködik a 9. helye után, épp ezt a példát hoztam fel neki. Olimpián döntőt úszott, most nem ment úgy neki, de nem szabad emiatt elkeserednie” – mondta el a 33 éves úszónő.

Olvass még Hosszú Katinkáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top