nlc.hu
Sztárok

Az Obama-lányok napjainkban

Így élnek ma a felnőtt Obama-lányok, Sasha és Malia

A korábbi amerikai elnök, Barack Obama lányai immár felnőtt nők és úgy tűnik, kiválóan megállják a helyüket az életben.

Sasha és Malia Obama 8, illete 11 évesek voltak, amikor édesapjukat megválasztották az Amerikai Egyesült Államok elnökévé. Barack Obama 2017-ig tartó elnökségének éveiben gyakorlatilag a világ szeme láttára cseperedtek fel, azóta azonban jóval ritkábban láthatjuk őket a nyilvánosság előtt. De vajon hogyan élnek, mivel foglalkoznak manapság?

Az Obama család 2009-ben

Az Obama család 2009-ben (Fotó: Michael Reynolds-Pool/Getty Images)

Malia Obama ma már 23 éves, tavaly végzett Harvard Egyetem jogi iskolájában. Már diákévei alatt is hollywoodi produkciókban gyakornokoskodott, többek között produkciós asszisztensként. A diploma megszerzését követően Los Angelesbe költözött, ahol Donald Glover – művésznevén Childish Gambino – új sorozata, a Hive írói csapatában dolgozik. „Elképesztően tehetséges ember. Nagyon koncentrált, és nagyon keményen dolgozik” – mondta róla Glover, aki szerint Maliának komoly jövője lehet a filmiparban.

Malia Obama napjainkban

Malia Obama napjainkban (Fotó: Profimedia)

Malia immár 5 éve a brit Rory Farquharsonnal él párkapcsolatban, akivel még az egyetemen ismerkedett meg. A fiú a karantén hónapjait az Obama család otthonában töltötte.  

A 20 éves Sasha Obama a középiskola után a Michigani Egyetemen tanult tovább. 2021 őszén azonban nővőréhez hasonlóan ő is Los Angelesbe tette át a székhelyét és ezzel együtt átiratkozott a Dél-Kaliforniai Egyetemre, melynek jelenleg is hallgatója. Hogy pontosan milyen szakon tanul és mik a tervei a jövőre nézve, azt egyelőre sikerült titokban tartania a nyilvánosság elől. 

A felnőtt Sasha Obama

A felnőtt Sasha Obama (Fotó: Profimedia)

A fiatalabbaik Obama-lány jelenleg Clifton Powell amerikai színész kosárlabdázó fiával, Clifton Powell Jr.-ral alkot egy párt.

„Hallgattam anyám szavára, ahogy ő nevelt fel minket. Azt mondta: nem babákat nevelek, hanem valódi embereket, akiknek meg kell állniuk a helyüket a világban. Ezt észben tartottam a lányoknál. Úgy értem, nem éltek mindig buborékban a Fehér Házban. Meg kellett tanulniuk megvetni az ágyukat. Meg kellett tanulniuk vezetni. Meg kellett tanulniuk, hogyan legyenek jószívű, független, felelősségteljes emberek, hogy tisztességes, együttérző, életképes személyekként léphessenek ki a világba. Szerintem ezért lettek csodálatos fiatal nők” – mondta róluk egy sajtónyilatkozatában édesanyjuk, Michelle Obama.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top