nlc.hu
Sztárok

Mestercukrász: mindent elrontott a versenyző

„Sokkolva van az agyam!” – a desszertje összes elemét elrontotta a Mestercukrász versenyzője

A séfek nem értik, hogy a 2 órából miért mindig az utolsó 15 percben kezd el dolgozni Gábor.

A Mestercukrász elődöntő hetének második napján a játékosoknak koktélokat és az álmaikat kellett megsütniük. Az első feladatban közismert koktélokat kellett újragondolni monodesszert formájában. 

Mestercukrász

Gábor hibát hibára halmozott a Mestercukrászban – Fotó: Sajtóklub

A versenyzők közül Gábor nagyon megszenvedett a koktéljával, mert a B52 maradt neki a pulton, amiben kétféle alkohol: ír krémlikőr és kávélikőr is van. Annyira bepánikolt attól, hogy nem tud az alkoholokkal bánni, hogy hibát hibára halmozott: a piskótáját odaégette, a kávés krémjét csak harmadszorra sikerült megugrania, és a betétet is későn csinálta meg, így a desszertjét csak darabokban sikerült kivennie a formából. Csokis-narancsos piskótát készített, kávés- írkrémlikőrös mousse-szal, kávézselés betéttel, bársonyfújással és egy narancslikőrből készült zselékoronggal.

Balázs séf szerint Gábor csodákat tudna készíteni, azonban az első adag piskóta és a mousse is a kukában végezte, miután a versenyző hibát hibára halmozott.

Sokkolva van az agyam, mert nem tudok odafigyelni a dolgokra!” – fakadt ki a séfeknek Gábor, miközben látták, hogy folyamatosan elront mindent. “Elszomorított, hogy megint nem sikerült egy desszert” – vallotta be utólag.

A kieséstől azonban nem kellett tartania Gábornak, mert a zsűri odavolt a desszertje ízétől és állagától, még ha kinézetre korántsem volt tökéletes.

Olvass még a Mestercukrászról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top