nlc.hu
Sztárok

Rubint Rellát megviseli a költözködés

„Az otthonérzet hiánya teljesen elvonja a figyelmem” – Rubint Rellát megviseli a sok költözés

Még ruhája is alig van az influenszernek ebben az időszakban.

Rubint Rella és újdonsült férje, Novothny Soma év elején adták fel németországi életüket és költöztek Ciprusra. Mivel Soma profi futballista, sokat költözik: mindig oda, ahol leigazolják. Miután fél évet töltött a ciprusi Anorthoszisz futballcsapatánál, nem rég kiderült, hogy a budapesti Vasas csapatához igazol, ez pedig ismét költözéssel jár. Rubint Rella Instagram-történetében indított egy kérdezz-feleleket, ahol egyik követője rá is kérdezett, hogyan bírja a sok költözést.

Rubint Rella

Rubint Rella (Fotó: TV2)

Őszintén? Szörnyen. Borzalmas – kezdte a válaszát az influenszer. – Ha már van egy lakás, igazából izgalmas berendezni, feltérképezni a helyet, de ameddig nincs az az átmeneti állapot katasztrófa. Megszámolni nem tudom hány bőrönd, doboz van három különböző városban. Már azt sem tudom, milyen cuccaim vannak. Ugyanazt a 10 pólót cserélem a 3 rövidnacimmal. Az étkezést és a sportot összeegyeztetni nagyon nehéz. Mindig függsz. Közben teljesítenem kell, vizsgák vannak, de mindig vannak körülöttem és a káosz, az otthonérzet hiánya teljesen elvonja a figyelmem. Munkakeresés, saját projektek… belső feszültséget érzek egyfolytában.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top