nlc.hu
Sztárok

Mestercukrász: kiesett Jilly Krisztina

Sírva hagyta el a Mestercukrász konyháját az Éjjel-Nappal Budapest sztárja

Jilly Krisztinek kellett távozni az elődöntő hét 3. napján.

A Mestercukrász 2. szerdai adásában a versenyzők közül Jilly Krisztina nagyon megcsúszott a sütés alatt, így aztán az utolsó pillanatig próbálta dekorálni a pop cake-jeit. A pohárkrém alapja egy kókuszos mousse, amihez kókuszos piskótát sütött ananász kockákkal, tésztaropogóssal és egy Pina Coládás zselés-gumicukorral. A cake popokat színes piskótából gyúrta össze egy túrókrémmel, és színezett csokival vonta be az Éjjel-Nappal Budapest sztárja.

Jilly Kriszti,

Jilly Krisztinek kellett elhagynia a Mestercukrász konyháját – Fotó: Sajtóklub

A zsűri szerint Kriszti teljesített a leggyengébben, így Kata mellett ő lett a másik veszélyzónás és végül neki ért véget a verseny. “Nagyon jó versenyző vagy, nagyon jó ízekkel dolgozol, de sajnos most eddig jutottál a versenyben” – mondta neki Liptai Claudia.

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja sírva hagyta el a Mestercukrász konyháját. “Örülök, hogy ez az egész így megtörtént és itt voltam. Tulajdonképpen tök nagy élmény volt ez az egész. Sok új ember, sok új feladat, kihívás. Azt hiszem, ezt sosem fogom elfelejteni” – vallotta be könnyek között.

Olvass még a Mestercukrász 2.-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top