nlc.hu
Sztárok

Szebeni István feltörték Facebook-oldalát

Szebeni Istvántól elvették azt, amiért hat évig dolgozott

Csalódottan beszélt a történtekről a híradós.

A TV2 híradósa, Szebeni István a Mokkában mesélte el, hogy feltörték a Facebook-oldalát, amit hiába próbált, azóta sem tud vissza szerezni. „Arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy a Facebookkal való közlekedés az online térben ki meg be, tényleg veszélyes” – kezdte a történetét a híradós.

„Nekem hat év munkája volt abban, hogy felépítsek egy követői oldalt, 90 ezer követővel. Az, hogy olyan megtörténhet, hogy egyik pillanatról a másikra elveszíted… Ez két hete történt, láttam, hogy nem tudok hozzáférni a követői oldalamhoz. Nyilván azonnal jeleztem a főnökeimnek” – mesélte István, aki egy ideig próbálta vissza szerezni az oldalt, de mindhiába.

Szebeni István

Szebeni István a Mokkában

Nemhogy a követői oldalamat nem adták vissza, letiltották a sima profilomat is, mert nem én vagyok. Nem tudtam semmilyen módon bebizonyítani, hogy én, én vagyok. A követői oldalam azóta is él és virul, valaki élőzött rajta öt órán keresztül. Öt és fél órán át ment rajta egy játék, a követőim meg írták oda, hogy „Ez az Pisti adjál neki!

A híradós, aki gyakran osztotta meg véleményét különböző témákkal kapcsolatban a Facebookon, egyelőre új oldalt sem tud csinálni, ugyanis a Facebook letiltotta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top