nlc.hu
Sztárok

Hajdú Péter 18 évvel ezelőtt

Így festett Hajdú Péter 18 évvel ezelőtt

Hajdú Péternek az ismertséget a NÉVshowR című műsor hozta meg.

Hajdú Péter tanulmányait a Külkereskedelmi Főiskolán, valamint a MÚOSZ újságíró-iskoláján végezte. Egykori iskolatársával, Tornóczky Anitával közösen alapítottak produkciós céget, tévés műsorok készítésével kezdtek foglalkozni. Az országos ismertséget a NÉVshowR című műsor hozta meg számára, melyet mentorával, Dömsödi Gáborral közösen vezetett. Később az Esti Frizbi és Frizbi című műsorokat vezette, utoljára a Life TV-n.

Hajdú Péter 18 évvel ezelőtt

Reviczky Gábor színművész, Dömsödi Gábor és Hajdú Péter műsorvezető a Magyar Televízió NÉVShowR című mûsorának felvételén. (Fotó:
MTI/Honéczy Barnabás)

A csatorna azonban hatalmas leépítésbe kezdett: az összes sztárjukkal szerződést bontottak és megszűnnek a saját gyártású műsorok. Ez azt jelenti, hogy az eddigi vezérigazgató, Hajdú Péter is máshol folytatja. Sajtóértesülések szerint ő lesz a TV2 Csoport elnöke, Vaszily Miklós tanácsadója.

„A Frizbit nem kívánom folytatni, de azt nem tartom kizártnak, hogy az Összezárva Hajdú Péterrel valahol folytatódjon” – árulta el korábban a Blikknek a tévés, aki a Life TV-nél történő változásokat is kommentálta. Elmondása szerint nagyon sajnálja a csapatot, mert sikeres két év van mögöttük, annak viszont örül, hogy teljes mértékben nem sodorta el a válság a csatornát, így alapjáraton ugyan, de tovább tud működni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top