nlc.hu
Sztárok

Pataki Ági bátyja

Megmutatta bátyját Pataki Ági – ő is évtizedeket letagadhatna, akárcsak az egykori modell

Hihetetlen, hogy 80 éves!

A hetedik X-et taposva is egy szépségmárka arcaként tevékenykedő Pataki Ági közlekedésmérnök bátyja szintén örökölte a jó családi géneket. Ő is évtizedeket letagadhatna. Közösségi oldalán posztolt a 80 éves testvérével egy közös képet a ma már filmproducerként dolgozó egykori modell – szúrta ki a Blikk – , a követői el sem hiszik, hogy a bátyja ennyi idős.

Pataki Ági

Pataki Ági, a kortalan modell, filmproducer – Fotó: MTI/Illyés Tibor

Magasan repkednek nálunk az évszámok. 80 éves lett a bátyám” – írta a képhez Pataki Ági.

Az egykori modell nemrég arról beszélt, hogyan néz ki ilyen jól minden korban. Elmondása szerint kereste a szépen öregedés és az egészség egyensúlyát, aminek a receptjét el is árulta: “Ahogy az ember idősödik, egyre nagyobb szerepet játszik az, hogy ő maga mit tesz meg magáért. Egyre kevesebb és kisebb szerepet játszik maga a genetika. Az olyan egyértelmű, hogy az egészségünkért tenni kell, de nem egyértelmű az, hogy a külsőnkért is. (…) Megpróbálok aktív életet élni, megpróbálok nem hátra dőlve csak tévét nézni, hogy megpróbálom az étrendemet úgy alakítani, hogy az a lehető legegészségesebb legyen“.

Olvass még Pataki Ágiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top