nlc.hu
Sztárok

Pataki Ági őszintén beszélt korábbi házasságairól

„Úri módon hagytuk el egymást” – Pataki Ági kétszer is elvált

Harmadszor már nem fog elválni.

Pataki Ági és Kovács Gábor már 30 éve élnek boldog házasságban, de az egykori modell nem mindig volt ilyen szerencsés a párválasztás terén. Ági a Best Magazinnak adott interjújában mesélt korábbi házasságairól és arról, miért ment olyan fiatalon férjhez.

pataki ági best

Pataki Ági (Fotó: BEST)

Apám katonatiszt volt, majd egy kutatóintézet gazdasági igazgatója lett. Bizonyos értelemben szigorú volt, de ezzel nem nyomorított meg sem engem, sem a testvéremet. Az mondjuk érthetetlen volt számomra, hogy még 16 éves koromban sem maradhattam ki este nyolc után, nem utazhattam el a szerelmemmel nyaralni, nem élvezhettem azt a fajta szabadságot, amire vágytam, és amit a környezetemben másoknál megtapasztaltam” – mesélte a jelenleg producerként is dolgozó Ági. Mindezek ellenére a szülei nem ellenezték a korai házasságot.

A szüleim nem ellenezték, hogy 18 évesen férjhez menjek, és amikor négy hónap múlva elváltam, egy rossz szavuk sem volt. Majd másodszor is férjhez mentem, majd még egyszer. Mindig fellélegeztek, ha búcsút mondtam a boldogtalanságnak, és velem örültek, amikor boldog voltam. Normálisan, igazságosan, később sem megbántó módon váltam el mindegyik férjemtől, aminek örülök, mert így a válásaim nem mérgezik meg a múltamat. Úri módon hagytuk el egymást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top