nlc.hu
Sztárok

Megszólalt Jelly, a Mestercukrászból kizárt versenyző

„Igazságtalanságnak tartottam az egészet” – Megszólalt Jelly, a Mestercukrászból kizárt versenyző

Jelly szerint igazságtalanság volt, hogy Joci séf kiküldte a konyhából, botrányos viselkedését pedig azzal magyarázza, hogy a való életben sem egy birkatürelmű ember.
Jelly a Mestercukrász című műsorban

Mint arról beszámoltunk, minősíthetetlen viselkedése miatt kizárták Jellyt, azaz Grkovic Jelenát a Mestercukrászból. A szerdai adásban a válogatott jégkorongozó magából kikelve ordítozni kezdett Katával, ezért Joci séf kiküldte a konyhából, majd a zsűri végleg kizárta a versenyből.

Jelly most az RTL-nek mondta el, mit gondol utólag a kizárásáról. Az adást még nem nézte vissza, mert éppen nyaral, de dühös, mert a tévében máshogy ismerték meg az emberek, mint amilyen valójában, és elképesztő üzeneteket kap azóta. 

A kizárásához vezető incidensről azt mondta, olyan emberekkel került egy csapatba, akikről előre érezte, hogy nem fog működni velük a közös munka. Aztán egyikőjük sem hallgatott rá sütés közben, és betelt nála a pohár.

Igazságtalanságnak tartottam az egészet. Most sem gondolom másképpen.

– mondta arról, hogy Joci séf kiküldte a konyhából.

„Utólag átgondolva, biztosan máshogy alakul minden, ha nyugodtabb maradok, de én a való életben sem vagyok egy birkatürelmű ember. Végig őszinte voltam, egyszer sem játszottam meg magam” – jelentette ki Jelly.

(Kiemelt kép: RTL Magyarország/Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top