nlc.hu
Sztárok
Mestercukrász: trükközni próbált Szabi

Joci séf keményen befenyítette a Mestercukrász egyik versenyzőjét

El akarta sunnyogni a hibáit Szabi a séfek előtt, de Juhos Joci kiszúrta.

A Mestercukrász középdöntőjének 4. napján ismét egyéniben versenyeztek a játékosok. Az első feladatban a zsűri kozmikus tortákat várt a versenyzőktől.

Mestercukrász

A Mestercukrász zsűrije (Fotó: Sajtóklub)

Szabinak (Kottmayer Szabolcs) újra kellett kezdenie a mousse-t, ami miatt nagyon megcsúszott a munkával, és piskótát is kért Zsombitól, ami miatt nagy leszidást kapott, úgyhogy ezt is ismét megsütötte. Ráadásul az utolsó percekben díszítés közben a kötényével bele is nyúlt a kész torta burkolatába, úgyhogy ezt próbálta kandírozott naranccsal elfedni. Mandulás piskótával talpazott tejcsokis mousse-tortát sütött, pisztáciás-málnás roppanós réteggel és málnazselével, amit látványos izomaltdísszel és aszaltszilvával töltött fondantgolyóval dekorált.

Juhos Joci

Juhos Joci leteremtette Szabit (Fotó: Sajtóklub)

A versenyző az első sütés közben többször is megpróbálta kicselezni a séfeket: elrontott krémeket és kölcsönkért piskótákat dugdosott előlük, de mind hiába. A zsűri szeme mindent lát.

„Igyekeztem azon gondolkodni, hátha meg tudom még menteni, mielőtt a séfek odaérnek, de sajnos nem így lett. A séfek ezt lefülelték” – vallotta be utólag a kamerák előtt Szabi, aki kicsit kiakadt, hogy a séfek minden hibát kiszúrtak, miközben a desszertjén dolgozott.

Joci séf keményen be is fenyítette Szabit: „Ha a vágásnál egyetlen egy fehér foltot fogok látni, akkor odamegyek és rákenem a fejedre!”

Olvass még a Mestercukrász 2.-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top