nlc.hu
Sztárok

Mestercukrász: nagyon elszúrta tortáját a pink csapat

„Ez a munka a béka hátsó része alatt van” – Juhos Joci nem kímélte a pink csapatot a Mestercukrászban

A pink csapat zselatinos tortája kiverte a biztosítékot.

A Mestercukrász 2. keddi adásában a csapatjáték 2. napján a kék és pink csapat küzdött meg egymással. A kék csapatban Rebi volt a főcukrász, míg a pink csapatnál Zsombi.

Mestercukrász

A pink csapat tortája sok kívánnivalót hagyott maga után (Fotó: Sajtóklub)

A második feladat során a rózsaszín csapatnál Gábor nagyon sokszor elbizonytalanodott irányítás közben, mert Zsombi folyton keresztkérdésekkel bombázta. Rosszul csinálták a zselét, amit harmadjára is újra kellett kezdeniük, majd Zsombi véletlenül leejtette a Gábor által készített fondantbékát is, így minden tervük borult. Az állatvilág tematikát kellett megvalósítaniuk, amihez egy fatörzs körül folyó patakot akartak készíteni, a partján mohával és kavicsokkal, és egy vízből kiúszó siklót, ami egy békára vadászik.

Gáborék zselatinos mocsár-tortája azonban nem úgy sikerült, ahogy azt elképzelték. A zsűri először hangos nevetésben tört ki a végeredmény láttán, majd jött a feketeleves.

Juhos Joci nem kímélte a pink csapat tagjait. „Ez a kidolgozás nem te vagy” – mondta Gábornak a cukrászséf, hozzátéve: „Sajnos ez a munka a béka hátsó része alatt van, nagyon”.

Enzsöl Balázs is kiakadt a pink csapat tortáján. „Egy óvodában, de lehet, hogy egy bölcsődében is komolyabb állatfigurák kerülnek ki. Ez egy nagyon nagy csalódás. Egyszerűen nem tudom hova tenni, és az, hogy itt vagytok a középdöntőben egy ilyen valamivel, számomra ez értékelhetetlen” – jelentette ki a kóstolásnál.

Olvass még a Mestercukrász 2. évadáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top