nlc.hu
Sztárok

Gelencsér Tímea akkor és most

Így nézett ki Gelencsér Tímea, amikor megismerte az ország

Gelencsér Tímea még csak 28 éves, de már nemcsak sportolóként, hanem riporterként vagy épp profi táncosként is bizonyított a kamerák előtt.

Gelencsér Tímea a 2016-os Miss World Hungary győzteseként ismerte meg az ország.  Kiskorában Fit-Kidben, majd akrobatikus show-ban versenyzett, Dubajban az Amerikai Egyetemen járt egy szemesztert.

Gelencsér Tímea akkor és most

Gelencsér Tímea szépségkirálynőként, 2016-ban (Fotó: Nagy Zoltán/solwee)

2019-ben szerepelt a TV2 Exatlon Hungary első évadában, ahol a második legjobb női versenyző lett. A következő két évadban visszatért mint riporter.  

Gelencsér Tímea akkor és most

Gelencsér Tímea az Exatlon riportereként (Fotó: Sajtószoba)

Ugyancsak 2019-ben a Fuss, család, fuss! egyik edzője volt.

2020-ban szerepelt a TV2 Dancing with the Stars első évadában, melyet partnerével, Hegyes Bertalannal végül megnyertek. A következő évadban a műsor riportere volt.

A következőkben az ősszel induló Ázsia Expresszben láthatjuk barátnőjével, Balogh Szimónával.

„Sziminek két diplomája van, két nyelven felsőfokon beszél, szerintem ő az ész. Én meg nagyon sportos vagyok. Ha futni kell, akkor valószínűleg én futok. Ez így fel van osztva. De mind a ketten logikusan gondolkodunk, és szerintem talpraesettek vagyunk. (…) Mindkettőnknek megvannak az erősségei” – magyarázta korábban Gelencsér Tímea.

A műsor forgatása alatt állítólag annyira összevitatkozott valakivel, hogy azt soha többé nem szeretné látni.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top