nlc.hu
Sztárok

Gelencsér Timi hatalmas vitája az Ázsia Expresszben

Gelencsér Tímea annyira összeveszett valakivel az Ázsia Expresszben, hogy soha többé nem akarja látni

Jó és rossz tapasztalatokat is gyűjtött a verseny során.

Pár héttel ezelőtt kiderült, hogy kik vesznek részt az idei Ázsia Expresszben: Gelencsér Tímea és legjobb barátnője, Balogh Szimi; Gáspár Győző és Gáspár Bea; Király Linda és Király Viktor; a ValMar, azaz Marics Peti és Valkusz Milán; az Exatlon Hungary All Star két Kihívója, Rozs Gergő és Kása András; Mérai Kata és Gyebnár Csekka; Nemazalány – Halastyák Fanni és párja, Szlépka Armand; valamint Kiss Ernő Zsolt, színész és felesége, Nyári Darinka.

Úgy tűnik, véget ért a forgatás, hiszen már majdnem mindenki bejelentkezett azóta a közösségi oldalán. Gelencsér Tímea egy hosszú posztban taglalja, hogy mit jelentett neki ez a műsor. Igaz, a posztot nem használhatjuk, de a lényeg a következő: nagyon sokat tanult, volt rengeteg hullámvölgye, de boldog pillanata is. Barátokra is szert tett, ám volt olyan, akit soha többé nem szeretne látni – valószínűleg valamelyik játékospár, hiszen nem valószínű, hogy a stáb bármelyik tagjával ennyire összeveszett volna.

Gelencsér Timi

Fotó: Schumy Csaba / Central Médiacsoport / Central

Azt ígéri a követőinek, hogy ősszel mindenre fény derül, de addig nem mondhat többet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top