nlc.hu
Sztárok

Farkasházi Réka akkor és most

Így festett Farkasházi Réka 22 évvel ezelőtt a Barátok köztben

Farkasházi Réka háromgyerekes családanya és foglalkoztatott színésznő. Emlékszel még, hogy festett a Barátok köztben?

Farkasházi Réka volt a Palikék Világa Három Igazság című műsorának legutóbbi vendége. A színésznő beszélt többek között a Barátok közt-ös időszakról is, nyolc éven át ő volt a sorozat Kertész Mónikája.

Farkasházi Réka akkor és most

Csomor Csilla és Farkasházi Réka 2000-ben (Fotó: solwee)

Azt mondja, a színészek és a készítők sem gondolták volna annak idején, hogy ennyire sikeres lesz a sorozat. „Rengeteg minden változott 25 év alatt: akkor ciki volt szakmai körökben egy szappanoperában szerepelni, ma meg már sikkes dolog. Rengeteget röhögtünk ezen, hogy anno a Barátok közt volt az sorozat, amit kétmillió ember nem nézett” – mondta a színésznő.

A Barátok közt Kertész Mónikája ma már háromgyerekes anyuka, de szakmailag sem unatkozik, ma is foglalkoztatott színésznő.

Farkasházi Réka akkor és most

Fotó: Schumy Csaba/solwee

Életem egyik legintenzívebb időszakát élem. A nagyfiam érettségire készül és nemsokára jön a ballagás is. Forgatok a Keresztanyu új évadában, egy történelmi minisorozatban is játszom és most készülünk egy nagyszabású színházi bemutatóra a Tintanyúl zenekarommal. Április 23-án lesz a premierje a Varázsnagymama című előadásnak, amit már nagyon várok” – mondta korábban az nlc.-nek adott interjújában. 

(Nyitókép: Nagy Zoltán/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top