nlc.hu
Sztárok

Fluor véleménye a bosszúpornóról

Fluor a bosszúpornóról: Férfi ilyet nem csinál

Fluor reménykedik, hogy nagy per lesz, miután Opitz Barbiról privát videót osztott meg az exe.

Mennyire kell patkánynak lenni ahhoz, hogy az exedről rakj ki meztelen videót? Remélem, egy büdös nagy per lesz az Opitz Barbi sztorijából. Férfi ilyet nem csinál – írta a Twitteren Fluor Tomi, miután kiderült, hogy Barbiről privát videót rakott ki az exe.

Fluor Tomi

Fluor Tomi Fotó: RTL

Perre van is esély, mert – mint arról az nlc elsőként beszámolt – Opitz Barbi a rendőrséghez fordult az eset kapcsán. Barbi úgy nyilatkozott, hogy: „Sem a kapcsolatunk alatt, illetve utána sem gondoltam volna, hogy miután különváltak az útjaink, visszaél azzal a felvétellel, ami csak kettőnkre tartozott.

Ezt kizárólag vele osztottam meg, mert szerettem. Értetetlenül állok azelőtt, hogy bele sem gondolt, mennyi fájdalmat okozott ezzel nekem.

Mi is pontosan a bosszúpornó? Büntetendő? Milyen hatása van a kiszivárgott intim felvételeknek az áldozatokra? Erről és Opitz Barbara esetéről is itt olvashatsz hosszabban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top