nlc.hu
Sztárok

Babát vár Gonda Kata

Babát vár a Keresztanyu sztárja, Gonda Kata

A színésznő már túl van a terhessége felén, de a mai napig forgat.

Kenderes Csaba és szerelme, Gonda Kata, a Keresztanyu sztárjai egy egyetemre jártak, azonban sokáig csak szakmai kapcsolat volt közöttük, holott látszott, hogy kölcsönös a szimpátia. Évekig tartott, míg kibontakozott közöttük a szerelem, viszont miután megbizonyosodtak róla, hogy jól megvannak együtt, hamar összeköltöztek, tavaly nyáron pedig össze is házasodtak.

Kenderes Csaba Gonda Kata

Fotó: Birton Szabolcs / Central Médiacsoport / Central

Most újabb szintet lépett a kapcsolatuk: kiderült, hogy hamarosan szülők lesznek, Kata pedig már túl van a terhessége felén. „Kisbabánk lesz az én drága férjemmel, és ez egy nagyon csodálatos hír számunkra, nagyon örülünk neki. Már a felénél járok ennek a történetnek, de azért a jelmezzel ügyeskedve jól lehet ezt takarni” – mondta a színésznő a Fókusznak, aki a mai napig forgat, ráadásul a Keresztanyu Vikijeként akciójelenetekben is részt vesz. 

„Hálás vagyok neki, hiszen mégis csak színészgyermek, és tudja, hogy nem szabad a mama munkáját megnehezíteni, úgyhogy jól vagyunk” – árulta el Kata, majd hozzátette, a szülei is nagyon boldogok voltak, a színésznő kisbabája lesz a harmadik unokájuk. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top