nlc.hu
Sztárok

Hazai hírességek, akik hamarosan anyai örömök elé néznek

Baby-boom: hazai hírességek, akik hamarosan anyai örömök elé néznek

Sztáranyukák, akik nyáron jelentették be, hogy hamarosan bővül a családjuk.

Hazai hírességek, akiknél bővül a család.

Gonda Kata

Kenderes Csaba és szerelme, Gonda Kata, a Keresztanyu sztárjai egy egyetemre jártak, azonban sokáig csak szakmai kapcsolat volt közöttük, holott látszott, hogy kölcsönös a szimpátia. Évekig tartott, míg kibontakozott közöttük a szerelem, viszont miután megbizonyosodtak róla, hogy jól megvannak együtt, hamar összeköltöztek, tavaly nyáron pedig össze is házasodtak, idén nyáron pedig az is kiderült, hogy babát vár a sztárpár.

(Fotó: Birton Szabolcs / Central Médiacsoport / Central)

(Fotó: Birton Szabolcs / Central Médiacsoport / Central)

Bata Adrienn

Bata Adrienn, azaz Barbee egy évvel ezelőtt kötötte össze életét kedvesével, Gáborral, miután az egy különleges helyen, New Yorkban megkérte a kezét.  Az énekesnő Facebook-oldalán mutatta meg kerekedő pocakját és elárulta, hamarosan szülők lesznek Gáborral. 

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina nemrég elárulta, hogy babát vár. „Sajnos, nem sajnos, nyilván kettős érzések vannak bennem és emiatt a hír miatt nem tudom folytatni a versenyt. Babát várok. Nem számítottunk rá, de amennyire váratlan volt, annyira nagy a boldogságunk” – mondta Edina.

Dukai Regina

Dukai Regina a közösségi oldalán osztotta meg a követőivel, hogy első gyermekét várja. A modell-influenszer régóta nem beszél a magánéletéről, most is csupán egy képet osztott meg, amit ITT megnézhetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top