nlc.hu
Sztárok

Megvan a Miss Balaton 24 döntős szépsége

Gelencsér Tímea: „Remélem, hogy jól döntöttem” – már csak 24-en vannak versenyben a Miss Balaton címért

A Miss Balaton második castingja után 24 lány izgulhat a továbbjutásért.

Több száz lány jelentkezett az idei Miss Balatonra, az első válogató napon 72 lánynak volt lehetősége bemutatkozni, július 11-én pedig 24 fiatal szépség kapott újabb lehetőséget, hogy meggyőzze a casting zsűrit. A lányoknak nemcsak külsejükkel kellett bizonyítani, az interjúk alkalmával arról is megbizonyosodtak a szervezők, hogy mennyire jártasak a közéleti és műveltségi témákban. A tét nem kicsi: a győztes egy csodaszép autóval és egy médiamenedzsment-szerződéssel lesz gazdagabb. Sőt, ősszel egészen Mexikóig, Tulumba repülhet a verseny 2023-as naptárjának fotózására, ahol a Miss Balaton család korábbi felfedezettjei körében fejlődhet tovább szakmailag.

MissBalaton_top24

TOP24 (Fotó: Miss Balaton)

Gelencsér Timi idén először tagja a casting zsűrinek. „Azt hittem, hogy könnyebb dolgunk lesz, mert a második fordulóban sokkal kevesebb lány közül kell választanunk, viszont itt már sokkal nagyobb, a döntőbe jutás a tét. Engem nagyon megfog a személyiség, ha valaki kedves és értelmes, az nagyon sokat ad a szépséghez. Megküzdöttem a pontok adásával, nagyon sokszor átgondoltam, remélem, hogy jól döntöttem” – mondta Timi.

A casting zsűri másik tagja, Iszak Eszti kiemelte, hogy ez az az alkalom, amikor még jobban megismerhetik a lányokat, és már árnyaltabb képet kapnak, mint az első válogatón. Aki innen továbbjut, az már biztosan ott lesz a kifutón a verseny augusztus 13-i, végső megmérettetésén. „Én azt tanácsolom a döntősöknek, hogy a következő hónapban kiemelten figyeljenek az egészséges táplálkozásra, sportoljanak, így még tónusosabbak lehetnek. Fontos, hogy kövessék a napi híreket is, hiszen a tájékozottság is lényeges a természetes szépség mellett” – foglalta össze Eszti.

Miss Balaton mentorok

A verseny mentorai és a casting zsűri (Fotó: Miss Balaton)

A Miss Balaton következő állomása a július végi fotótábor, ahol már a 12 döntős lány bizonyíthat. A döntősök listája néhány napon belül elérhető lesz a verseny Instagram-oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top