nlc.hu
Sztárok

Gáspár Győző a mentális betegségéről

Gáspár Győző a mentális betegségéről: nagyon sok gyógyszert szedek, de nem vagyok drogos

Kilátástalannak érzi most az életét a mentális betegséggel küzdő Gáspár Győző, de bízik abban, hogy egy nap meggyógyul majd.
Gáspár Győző

Néhány napja Gáspár Győző őszintén beszélt a mentális betegségéről, és arról, hogy hamarosan újra bevonul a zárt osztályra. A médiaszemélyiség most a Tényeknek is elárult részleteket az állapotáról, például azt, hogy milyen sok gyógyszert szed.

Azt leszögezte, hogy a híresztelésekkel ellentétben sosem fogyasztott drogokat, és alkoholt sem szokott inni.

Nagyon sok gyógyszert szedek, ha nagyon magam alatt vagyok, akkor megduplázom, mikor meg nem akarok élni, akkor üvegszámban beveszem.

A showman fontosnak tartja, hogy kezeltesse magát, bízik abban, hogy egy nap meggyógyul majd, most viszont kilátástalannak érzi az életét.

Most nem látom a jövőmet. Nagyon nem látok semmit most. Semmilyen tervem nincs, megélni, túlélni, ez a legfontosabb. Semmilyen tervem nincs, nem érdekel semmi. Majd lesz, ahogy lesz

– jelentette ki.

Gáspár Győző arról is beszélt, hogy sem az édesapja, sem pedig a testvére nem keresik, és bár érzi, hogy szüksége lenne rájuk, semmit nem szeretne erőltetni.

Győzike tavaly már hónapokat töltött a zárt osztályon, és elmondta, hogy gyógyszerfüggő, betegségei között pedig van pánikzavar, szorongás, bipoláris zavar kevert tünetekkel, valamint halálfélelmekkel is küzd.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

(Kiemelt kép: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top