nlc.hu
Sztárok

Feljelentették Ördög Nóráékat a füredi kisboltjuk miatt

Most Ördög Nóráék füredi kisboltjával van probléma: „Érnek minket csalódások”

Indul most az újratervezés a bolthálózat-tulajdonos Nánási házaspárnál.

Csupán július 3-án nyílt meg Ördög Nóráék balatonfüredi kisboltja, de máris probléma akadt az üzlettel. Leszedették a Nánási házaspárral a kirakati matricákat, mivel nem feleltek meg a városképi előírásoknak – erről a YouTube-csatornájukra feltöltött, legfrissebb videójukban számolnak be.

Ördög Nóra

Ördög Nóráéknak le kellett szedni a színes matricákat – Forrás: Nánásiék – videó / YouTube

A szívem megszakad. Olyan sok meló volt ezzel. (…) Természetesen semmiképpen sem szeretnénk szabályt sérteni ezzel vagy magunkra haragítani itt a helyi hatóságokat, meg a többieket. Megvizsgálták, nem tetszett. Kicsit izgulok, hogy nem fogjátok észrevenni, hogy itt vagyunk. (…) Ez csak az én véleményem: szerintem nem volt túl harsány” – mondta szomorúan a videóban Ördög Nóra, miközben szedte le a 2 héttel korábban, nagy gonddal felragasztott matricákat a füredi sétányra néző kirakatokról.

Ez a vendéglátóslét nem könnyű. (…) Újratervezésben jók vagyunk. (…) Ez szomorú pillanat” – kommentálta a történteket Nánási Pál.

A videójukban később azt is elárulták, mi volt a matricaleszedetés előzménye. Kiderült, feljelentették őket a kisbolt kinézete miatt. “Beindult a szezon, beindult a füredi boltunk, érnek is minket néha csalódások. (…) Azért kaptunk bejelentést vagy feljelentést, hogy hogyan néz ki a boltunk kívülről” – panaszolta Ördög Nóra.

Férje a következőket fűzte hozzá: “Mostanra már réges-rég megtanultuk: ha valami nem jó, azon változtatni kell. Ugyan szomorúan, de változtattunk“.

A kisbolthálózat-tulajdonos Nánási házaspár azonban pozitív fejleményekről is beszámolt a friss videójukban: egyrészt beüzemeltették a fagyipultjukat Balatonakarattyán, másrészt egy Nekem a Balaton-truckot állítottak fel az akarattyai Lidó strandon.

Olvass még Ördög Nóráékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top