nlc.hu
Sztárok

Gyászol Alföldi Róbert

„Drága Robi fiunk…írta” – gyászol Alföldi Róbert, számára fontos személytől kellett búcsúznia

A tegnapi temetés után osztotta meg fájdalmát.

Akárcsak két évvel ezelőtt, most ismét egy számára fontos személytől kellett búcsút vennie Alföldi Róbertnek

Alföldi Róbert

Alföldi Róbert (Sajtóklub RTL Klub)

A színész-rendező közösségi oldalán tudatta a hírt, hogy elhunyt az egykori, gimnáziumi magyartanára, Bácskai Mihályné Molnár Erzsébet, akinek rengeteg köszönettel tartozik. 

Erzsi néni tanított emberséget, tanított tisztességet, tanított becsületességet, tanított odafigyelést, tanított szolidaritást, tanított kulturáltságot, tanította …. az életet, azt, hogy milyen kötelességeink vannak önmagunkkal szemben, hogy hogyan sáfárkodjunk mindazzal, amit kaptunk, kaptam, onnan… hát talán onnan fentről, hogy milyen kötelességeink vannak az emberek, a munkánk, a kis és nagy közösségünk felé, hogy hogyan kellene tisztességes, becsületes magyar emberként élnünk. Megtanította, de nem azzal, hogy mondta, hanem…nem is tudom… amit sugárzott magából, amit képviselet minden élethelyzetben, tanárként, de még akkor is, amikor pár éve egy osztálytalálkozón találkoztam vele. Nagybetűs, klasszikus, olyan igazi pedagógus és ember volt. Élete utolsó pillanatáig.  Végtelenül örömmel, büszkeséggel töltött el, amikor évente egyszer kétszer írt egy emailt, hogy mindent tud, hogy figyel, hogy büszke, hogy szeret. Drága Robi fiunk… írta…mert persze Miska bácsi minden pillanatában az életének ott volt mellette, még akkor is amikor Miska bácsi már nem volt közöttünk – és én nagyon büszke voltam” – írta a megható bejegyzésben Alföldi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top