nlc.hu
Sztárok

Alföldi Róbert gyászol

Gyászol Alföldi Róbert

Meghalt Kun Zsuzsa televíziós rendező, megható bejegyzésben búcsúzik tőle Alföldi Róbert.
Alföldi Róbert

Szívhez szóló, személyes üzenetben búcsúzik Kun Zsuzsától, az RTL Klub Reggeli című műsorának elhunyt rendezőjétől Alföldi Róbert.

A színész-rendező a Facebookon azt írta: ha nem találkozik Kun Zsuzsával, és nem lesz a Reggeli műsorvezetője, akkor karrierje teljesen máshogy alakult volna, nem az lenne, aki most.

Egy olyan ember halt meg, akinek nagyon sokat köszönhetek, és akinek nem biztos, hogy megköszöntem, amit kellett volna

– írta Alföldi Róbert.

Évekig dolgoztak együtt, mindent tudtak egymásról, örömöket, fájdalmakat, és Zsuzsa – vagy ahogy mindenki hívta, Kuni – minden gesztusa az őszinteségről és az Alföldi felé áradó szeretetről szólt.

Én ugyanezt éreztem felé, de azt hiszem hogy ezt nem sikerült neki átadnom, ebben sajnos nem vagyok túl jó. Drága Kuni, ne haragudj. Persze most már, ahogy ő szokta volt mondani, b***tom. Most meg meghalt.

Alföldi Róbert úgy fogalmazott: annyira jellemző, hogy nem talált Zsuzsáról képet a neten. „Valahogy az igazán jó és fontos emberekről nincs kép. Az igazán és fontos embereket nem rakjuk ki, nem fotózzuk, nem vagyunk rájuk büszkék. Mert ők mindig ott vannak, amikor és ahol kell. Persze, kivéve, amikor meghalnak.”

Kun Zsuzsát gyászolja Hajdú Péter is, akinek vele indult a televíziós karrierje.

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top