nlc.hu
Sztárok

Marsi Anikó és a lánykérés

Marsi Anikót zavarja, ha esetében lánykérésről beszélnek

Marsi Anikó a Blikknek beszélt a párjáról, Gáborról, a gyerekeiről, hogy miért zavarja, ha esetében lánykérésről beszélnek, és hogy milyen érzés újra szeretett nőnek lenni.

Marsi Anikó a Blikknek elmondta, miért zavarja, ha az eljegyzéséről faggatják!

Marsi Anikó eljegyzése

(Fotó: Sajtószoba/solwee)

“zavar már a kérdés, mert valóban van egy gyűrű az ujjamon, amit Gábortól kaptam, de nem emlékszem rá, hogy bárhol is úgy aposztrofáltam volna, mint a mi nagy és hivatalos eljegyzésünket. Nem utolsó sorban pedig azért is zavar a kérdés, mert Gábor nem közszereplő, így nem tudja felmérni, mit okoz egy olyan Instagram-poszttal, amelyben kiírja a fotónk mellé angolul, hogy „Az én gyönyörű menyasszonyom”. Meg sem fordult a fejében, hogy innentől készpénznek veszik, hogy a jegyese vagyok. Szerintem annyira visszatetsző, nem gusztusos, ha egy 47 éves nő, egy kétgyermekes anyuka eljegyzésével, meg lánykérésével foglalkozunk. Hol vagyok én már a „lányságtól”? A házasság az más, de az eljegyzésemről, meg a „lánykérésről” beszélni nem elegáns az én esetemben” – mondta Marsi Anikó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top