nlc.hu
Sztárok

Nagy Alexandra már otthon lábadozik

Ilyen állapotban van most az autóbalesetet szenvedő Nagy Alexandra

A Barátok közt egykori színésznőjének a kocsijába fékezés nélkül csapódott bele egy másik autó.

Mint arról beszámoltunk, autóbalesetet szenvedett Nagy Alexandra. A színésznő-műsorvezető pénteken még a kórházból posztolt, onnan azonban már kiengedték. Ugyan egy Nógrád-megyei kis faluban él, most azonban Budapesten lábadozik. Azt pedig még nem tudja, hogyan tud majd ezentúl ingázni a vidék és a főváros között, mivel totálkáros lett az autója.

Nagy Alexa

A balesete óta még nem ült autóba Nagy Alexa, de nem is tudna mibe – Fotó: Sajtóklub RTL Klub / / Central Médiacsoport / Central

Megrántottam a nyakam, a gerincoszlopom, (…) de szerencsére azon kívül, hogy nyilván érzem a nyakam, a hátam, meg a biztonsági övnek azóta meglátszik a nyoma, minden rendben van” – nyilatkozta az atv.hu-nak az állapotáról Nagy Alexa, akinek jelenleg nincs kocsija.

Most nem tudok venni egyet. Lehet, hogy egy barátom pickup-ját kell kölcsönkérnem” – mondta el a Barátok közt egykori sztárja, akinek egyáltalán nincsenek rémálmai a baleset miatt, sőt nem fél újra beülni majd a volán mögé.

Olvass még Nagy Alexandráról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top