nlc.hu
Sztárok

Polgár Árpád a balatoni élményeiről

Polgár Árpád a Balatonnál veszítette el a szüzességét: „Egy stégen találkoztam egy hölggyel…”

Intim titkokat árult el Polgár Tünde férje.

Polgár Árpádot rengeteg kellemes emlék köti a Balatonhoz, többek között az, hogy itt talált rá az első szerelem. A műkereskedő, üzletember intimebb részleteket sem félt megosztani erről a Mokkában.

Polgár Árpád

Polgár Árpád a luxusautójában – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Nekem a Balaton nagyon sok mindent adott. Az egész gyerekkoromat itt töltöttem a Balatonnál. Kisiskoláskoromtól kezdve az első szerelmem, az első nagy csalódásom, az első nagy halálfélelmem – itt fulladtam majdnem bele vízbe – mindent adott nekem a Balaton. A Balaton az egész életemet végigkísérte. Most az utóbbi 10-20 évben egy kicsit kevesebbet vagyunk a Balatonnál, de a gyerekkorom és az ifjúkorom az abszolút ide kötődött” – mesélte Polgár Árpád.

Elmondása szerint most Tihany a kedvenc helye, de Fonyódon töltötte a gyerekkorát és az ifjúságát. Az üzletember még azt is elárulta a Mokkában, hogy a Balatonnál veszítette el a szüzességét. “Egy stégen találkoztam egy hölggyel, vagyis találkoztunk, mert ketten-hárman voltunk fiúk. Ez volt az első az életemben, ott történt meg. Amikor kivitték a lányokat, hihetetlen nagy vihar keletkezett, és majdnem ott maradtunk a vízben. Azt gondoltam: jó, az élet megadta nekem ezt a dolgot, hogy azért elveszíthetem a szüzességemet és ezt az élményt, de egyből el is veszi az életemet” – mesélte.

Olvass még a Polgár házaspárról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top