nlc.hu
Sztárok

Oszter Sándor özvegye a gyászról

Oszter Sándor özvegye szerint visszajár hozzá a férje

Úgy véli, a színészlegenda lelke rendre madár képében tér vissza.

Failoni Donatella arról beszélt a Borsnak, mennyire fájdalmas számára, hogy élete szerelme tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából, ám némi vigaszt nyújt neki, hogy gyakran érzi a jelenlétét.

Oszter Sándor

Failoni Donatella szerint nagyon mély, szeretetteljes kötelék volt köztük – Fotó: Birton Szabolcs / Central Médiacsoport / Central

A zongoraművész a tragédia óta úgy érzi, nem teljes az élete, és meggyőződése, hogy már soha nem is lesz az. “Eltöltöttünk 45 évet együtt, azért az nem kevés. Ezt a veszteséget sehogy nem lehet feldolgozni” – vallotta be a bulvárlapnak Oszter Sándor özvegye, aki azt állítja, hogy hajdani férje és közte olyan erős kötelék húzódik, amelyet még a halál sem szakított szét, ugyanis többször is tapasztalta, hogy elhunyt férje időről időre meglátogatja.

Madár formájában jelent meg többször is. Berepül egy madár és én tudom, hogy ő az! Többféle madár képében szokott jönni” – mesélte Failoni Donatella.

Olvass még az Oszter családról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top