nlc.hu
Sztárok

50+-os sztárok fürdőruhában

50+-os sztárok, akik simán bevállalnak egy fürdőruhás fotót

A kor csak egy szám, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint azok a hírességek, akik ötven fölött is simán fürdőruhára vetkőznek, nem törődve sem narancsbőrrel, sem plusz kilókkal.

A nyári időszak a sztárokat sem kíméli, légkondi ide vagy oda, ők is szívesen maradnak az olyan minimál ruhadaraboknál, mint a bikini vagy egyberészes fürdőruha, nem törődve azzal, hogy hollywoodi mérce szerint már rég nem kívánatosak. A bűvös 50 nem szavatossági időt jelöl, sőt, a legtöbben ilyenkorra találják meg magukat igazán a testükben – és most a fotókon keresztül be is bizonyítják, hogy kár lenne őket temetni. 
 
„A nyári üzemmód aktiválva” – tette közzé néhány hete JLo, aki a napokban ünnepelte az 53. születésnapját. Valószínűleg nincs nő, aki ne szeretne ennyi idősen így kinézni, persze azt is hozzátennénk, hogy a tökéletes – és extra fiatalos – megjelenésében rengeteg munka fekszik. 

Attól lesz valaki igazi szexszimbólum, hogy még 64 évesen is vállalja magát – erről Sharon Stone tudna mesélni, aki – bár a képen nem látszik – még a ráncaira is büszke és az sem zavarja, hogy már a teste sem olyan feszes, mint fiatal korában volt. 

Sharon Stone

Fotó: Instagram/@sharonstone

A ‘80-as évek végének egyik legsikeresebb szupermodellje, az 57 éves Paulina Porizkova is a természetes öregedés híve. Látszik, hogy az alakja már nem olyan, mint azokban az időkben, de pont ettől annyira valós, hogy így is felvállalja magát és boldogan mosolyog a kamerába.

Paulina Porizkova

Fotó: Instagram/@paulinaporizkov

Demi Moore a maga 59 évével tavaly szerződött le egy fürdőruhamárkával, és azóta is gyakran posztol fotózásokról és új darabokról, amik egytől egyig remekül állnak neki. 

Ha van olyan, aki kétségkívül megnyerte a genetikai lottót, az Cindy Crawford, aki 56 évesen legalább bő tíz évet letagadhatna a korából. 

Cindy Crawford

Fotó: Instagram/@cindycrawford

Ugyanez egy tavalyi bikinis kép a most 55 éves Halle Berryről, viszont ez is csak azt bizonyítja, hogy 50 felett nem áll meg az élet. 

Halle Berry

Fotó: Instagram/@halleberry

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top