nlc.hu
Sztárok

Széttörték Osváth Zsolti foodtruckját a Strand Fesztiválon

Botrányosak voltak a körülmények a Strand Fesztiválon, Osváth Zsolti nem nyithatta ki a mozgóbisztróját

Rettenetes kálvárián ment keresztül a youtuber.

Osváth Zsolti az Unikornis nevű éttermének foodtruckjával kivonult a Strand Fesztiválra, ám borzasztó dolgokkal kellett szembesülnie ott. Kitörték a mozgóbisztrójuk kerekét a fesztiválon dolgozók, a szervezők pedig a botrányos történések után szinte teljesen magukra hagyták őket a valóban súlyos gondjaikkal – írja a Blikk. Zsoltiék több millió forintot költöttek arra, hogy ott lehessenek a nyári rendezvényeken, de úgy tűnik, minden hiába.

Osváth Zsolti

Osváth Zsolti nagyon pórul járt a Strand Fesztiválon – Forrás: ZSHOW time / YouTube – videó

Órákig nem volt áramunk, hiába kértük, nem volt vizünk, romlottak el az ételek, mentek tönkre a termékek a 36 fokban, mert nem tudtuk őket hűteni. (…) A kocsi bedőlése miatt be sem engedtem a kollégákat dolgozni. Megpróbáltuk, instabil volt. (…) Sosem gondoltam, hogy úgy járok, mint azok az híres énekesek, akik elmennek haknizni egy falunapra, de nem tudják leadni a koncertet, mert egyszerűen nem jó a technika” – fakadt ki a bulvárlapnak az étteremtulajdonos, aki a csapatával rengeteg pénzt költött arra, hogy ott lehessenek a Strand Fesztiválon.

Osváth Zsolti állítja, nem teljesültek a feltételek feléjük. Végül úgy döntöttek, ilyen körülmények között nem nyitnak ki a Strand Fesztiválon, hiszen a foodtruck is balesetveszélyessé vált. Mint mondja, rég érezte magát ennyire kiszolgáltatottnak és megalázottnak. Szerinte a Strand Fesztivál szervezői egyáltalán nem kezelték őt egyenrangú félként. A történtek miatt úgy döntött, jogi útra tereli a dolgot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top