nlc.hu
Sztárok
Palvin Barbi a családalapításról

Palvin Barbi: „Nagy eséllyel ikreket szülök”

Párjával már családról álmodozik a magyar topmodell.

A világsiker után 4 éve a boldogság is utolérte Palvin Barbit, aki ma is ugyanolyan szerelmes az amerikai színész barátjába, Dylan Sprouse-ba, mint a kezdetekkor. A fiatalok már készen állnak arra, hogy összekössék az életüket és családot alapítsanak, csak a sorrendben és a gyerekek számában nem egyeznek – írja a BEST magazin.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse

Palvin Barbara és párja, Dylan Sprouse (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic – Getty Images)

Nemrég megvették az első közös otthonukat, egy Los Angeles-i házat, amelyet úgy újítottak fel és rendeztek be, ahogy azt együtt, közösen megálmodták. Egy ideje pedig már téma Barbi és Dylan között a gyerekvállalás. Egyetlen bökkenő nehezíti csak a dolgot, és ebben hamarosan kompromisszumra kell jutniuk: Dylan szerint előbb jöjjenek a gyerekek, csak azután a házasság, a topmodell azonban pont fordítva gondolja. Sőt míg a párja 7 gyereket is el tud képzelni, addig Barbi csupán egyet vagy kettőt szeretne. „Az is lehet, hogy ez már első próbálkozásra sikerül majd, Dylanék családjában ugyanis sok az iker. Ő is az, a szülei is, de a nagyapák is ikrek voltak” – mondta el Palvin Barbi.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban, amely a héten dupla címlappal jelent meg!

BEST-címlap

 

BEST-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top