nlc.hu
Sztárok

Britney Spears megvádolta édesanyját

Britney Spears az anyját vádolja, amiért hosszú évekig kellett gondnokság alatt élnie

A popsztár most azt mondja, hogy minden csak színjáték volt.

Britney Spears újabb vádakkal állt elő. Ezúttal azt állítja, édesanyja, Lynne Spears támogatta apját, Jamie Spears-t abban, hogy az énekesnőt felnőtt kora ellenére gyámság alá vonják. 

Britney Spears

Britney Spears (Fotó: Getty Images)

Egy éve sincs, hogy egy Los Angeles-i bíróság megszüntette a popsztár 13 évig tartó gyámságát. Azóta Britney felszabadult, néha meghökkentő fotókat és videókat posztol a közösségi oldalain, ami miatt rajongói az aggodalmukat fejezték ki, de vele együtt örültek, amikor nem olyan régen férjhez ment Sam Asgharihoz

Úgy tűnik, Britney még nem tudja elengedni a múltat, ugyanis most azt állítja, anyja tehet róla, hogy sok évig kellett gondnokságban élnie, amit egy 22 perces hangfelvétellel bizonyított. A felvételt Youtube-on osztotta meg, majd hamar törölte is – írja a The Sun

A felvételből az derül ki, hogy Lynne elvileg szövetkezett férjével, hogy lányukat szállítsák kórházba, ahol megállapítják, hogy beszámíthatatlan. Britney állítása szerint minden meg volt játszva. 

„Csak arra emlékszem, hogy meg kellett tennem, amit mondtak – mondta Britney. – Úgy bántak velem, mintha semmi lennék.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top