nlc.hu
Sztárok

Gönczi Gábor kislánya egy éves lett

„Most jön elő az, hogy felismer” – Gönczi Gábor kislánya, Gréti egyéves lett

Nagy a szerelem apa és lánya között.

Gönczi Gábor és felesége, Ildikó második gyermeke, Gréti most lett egyéves. A büszke apuka a Mokkában mesélt arról, hogy mennyit fejlődött Gréti, és arról is szót ejtett, hogy bár korábban fia, Áron nem akarta elfogadni, hogy húga született, mára már ők is közelebb kerültek egymáshoz. 

Gönczi Gábor

Gönczi Gábor a Mokkában

„Most egyéves kor tájékán jönnek elő azok, hogy felismer, most kezdjük érezni egymást, hogy tudja, én vagyok. Ha azt mondom, szeretlek, akkor dob egy puszit, mert a szeretleknél mi is dobunk neki egy puszit. A szívünk most indul el egymás irányába – kezdte a TV2 híradósa. – Azt tegyük hozzá, hogy nekem a fiammal is nagy a szerelem. Ő most már nemsokára hatéves lesz. Borzasztóan közel vagyunk egymáshoz, úgy érzem, mintha az én testem kiterjesztése lenne. Bejött a Gréti ebbe a történetbe, és a mi kettősünk Áronnal most nyílik ki, hogy hármasunk legyen. Ráadásul Áron is most kezdi elfogadni ezt.”

Gábor hozzátette, hogy az elmúlt hetekben eljutottak arra a pontra, hogy akár rá is bízzák a kis Grétit Áronra pár percre. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top