nlc.hu
Sztárok

keresztelőre készülnek Gönczi Gáborék

Gönczi Gábor: „Hiszünk abban, hogy mindent meg kell ünnepelni” – hatalmas bulit rendez a család Gréti keresztelőjére

Tavaly augusztusban született meg Gönczi Gábor és felesége, Ildikó második gyermeke, Gréti. A TV2 híradósa nagy örömet osztott meg a ma reggeli Mokkában, bulira készül a család, ugyanis most fogják megkeresztelni Grétit

Gönczi Gábor Gréti keresztelő

Gönczi Gábor a Mokkában

„Mi ezeknek a családi eseményeknek mindig nagy feneket kerítünk, hiszünk abban, hogy mindent meg kell ünnepelni. Gréti most ott tart, hogy mondjuk egy asztalhoz fel tud állni, meg mászik mindenhova, úgyhogy most már eljött az idő a kereszteléshez. Ez egy páros keresztelő lesz, mert a feleségem testvérének a kisfiát is most fogjuk megkeresztelni, és akkor így összejön majd a két család. Ilyen sátras ünnep szokott lenni nálunk. A keresztelő Dabason lesz, mert Ildi is odavalósi, így volt ez Áronnál is, és utána átmegyünk Ildi családjához és ott együtt ünneplünk” – mesélte a műsorvezető. 

Gáborék családja nemcsak nagy, de eléggé összetartó is. Az ilyen ünnepségek jó hangulatban, és feszültségmentesen telnek. A műsorvezető arról is beszélt, hogyan nézett ki náluk vasárnap az anyák napja. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top