nlc.hu
Sztárok

Reagált a szórakozóhely a Gáspár Laci féle incidensre

„Annyira kellemetlen volt az egész, de Laci csak folytatta” – reagált a szórakozóhely Gáspár Laci balhéjára

Egy idő után már mindenki elvesztette a fejét.

Pár napja látott napvilágot egy videó a Redditen, melyben az látszik, hogy Gáspár Laci összetűzésbe keveredett egy szórakozóhely személyzetével. A kemény szavakat és némi dulakodást is rögzítő videón kivehető, hogy az X-Faktor sztárja torka szakadtából üvölt valakinek.

Gáspár Laci

Gáspár Laci (Fotó: Sajtóklub RTL Klub)

Tegnap az énekes megpróbálta tisztázni a helyzetet

„Az egész úgy indult, nagyon hirtelen, ültünk a pultnál, nagyon jól éreztük magunkat, és nem vettem észre, hogy négy óra van, vagy fél öt. Nem tudom pontosan, mikor zár az a hely. Nekünk nem lett szólva, hogy zárnak, nem tudtuk, nem néztünk körül, bent nem látszott, hogy hajnalodik. Egyik pillanatról a másikra, ahogy kértük ott az italokat, a pultos srác olyat szólt, hogy nem akartam elhinni. Valami olyasmit, hogy »takarodjatok innen most már«, de nagyon durván” – nyilatkozta Laci, aki arról is beszélt, hogy az ott dolgozók a feleségét, Nikit kezdték el lökdösni. 

A Bors megkeresésére a szórakozóhely szóvivője is elmondta, szerintük mi történt valójában. 

„Szórakozóhelyünk, mint mindig, szombaton is 4-kor zárt. Nem Gáspár úr az első, aki ezt nehezményezi a vendégeink közül, de mondhatni eddig ő kezelte legrosszabbul ezt a helyzetet. Szokás szerint megkértük a még bent maradt vendégeket, legyenek kedvesek távozni. Laci nem akart menni még a feleségével, és úgy emlékszem, 1-2 emberrel a pultnál ülve elengedte a füle mellett a kérést. A pultos fiú még háromszor megkérte, mire ő felcsattant és elkezdte kioktatni, hogy a pult belső oldalán neki mi a dolga és mit is képzel magáról… A felesége végig mondta neki, hogy menjenek, próbálta elrángatni. Erre kétszer is úgy meglökte, hogy azt hittük, elvágódik, úgyhogy a rádióban említett lila foltok a karján azok magától Lacitól vannak. Niki már annyira ki volt rá, hogy azt kiabálta; »én Isten lánya vagyok, te nem beszélhetsz így velem«. A személyzet pakolt, szedte a poharakat, nem is foglalkoztak volna már vele, mert annyira kellemetlen volt az egész, de Laci csak folytatta, mocskolódott tovább. Kevésbé hallatszik a videón, de mielőtt a kolléganő a származását firtatta volna, ott egy »leszbikus k*rva« kipattant a szájából… Itt megjegyezném, mindenféle rasszizmustól elhatárolódunk. Nyilván ilyen stílusra a válasz is hasonló volt, de kénytelen volt a porta és a személyzet is az ő szintjére süllyedni, mivel a szép szóból nem értett” – nyilatkozta a szóvivő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top