nlc.hu
Sztárok

Kamarás Norbi és Kármán Odett a szülőkhöz költöznek

„Vissza fogunk menni a gyerekkori szobámba” – Kamarás Norbi a párjával hazaköltözik a szüleihez

Nehéz időszak áll Norbiék előtt.

Kamarás Norbert, az Éjjel-Nappal Budapest Lalija több, mint két éve jött össze sorozatbeli barátnőjével, Kármán Odett-tel. Azóta a szerelmesek megnyerték a tavalyi Nyerő Párost is. 

Kamarás Norbi és Kármán Odett

Kamarás Norbi és Kármán Odett (Fotó: Instagram)

Norbiék már elkezdték megalapozni közös életüket, ugyanis vettek egy közös lakást. Az otthonuk viszont még építés alatt áll, tehát a párnak kellett addig is egy másik megoldást találnia. 

„Megtaláltuk az új otthonunkat, de nem költözhető, mert még épül a lakópark. Vissza fogunk menni a gyerekkori szobámba a szüleimhez, és ott lakunk majd, amíg a saját otthonunk el nem készül. Az én egykori szobám lesz a hálónk, a tesómé pedig a nappalink. Így miénk lesz a ház felső emelete, alul pedig maradnak a szüleim, így nem zavarjuk majd egymást. Ez kívülről nézve lehetne kudarc is, hogy ennyi idő kevés volt ahhoz, hogy a saját lábamra álljak” – mesélte a Story magazinnak a színész. Norbi és kedvese most 80 kilométerre lesz a fővárostól, de a munkájuk miatt folyamatosan ingázni fognak. 

Story -címlap

Story -címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top