nlc.hu
Sztárok

Herceg Erika megtalálta a helyét

Herceg Erika: „Imádom, amikor kritizálnak” – az X-Faktor új mentora megtalálta a helyét

Augusztus harmadikán indul az X-Faktor új évada.

Herceg Erika nevét pár hónappal ezelőtt ismerte meg a magyar közönség, amikor bejelentették, hogy ő lesz az X-Faktor új mentora.  

Herceg Erika

Herceg Erika a Reggeliben

A műsor első része augusztus harmadikán kerül adásba. Erika most az RTL Reggeliben mesélt arról, hogyan jön ki a kollégáival, és a stylisttal, aki kimozdította a komfortzónájából, hogy ne mindig feketét hordjon. Erika sűrűn oszt meg Instagram-oldalán sokat mutató fotókat és nem szokta figyelni, hogy ez esetleg nem mindenkinek tetszik

Imádom, amikor kritizálnak. Ez a cél. Szerintem az jó, amikor kiváltasz olyan reakciókat az emberekből, ami nem semleges. Vagy túl sok, vagy túlságosan tetszik – mondta a Erika, aki arról is beszélt, miként alakult a kapcsolata mentortársaival. – Szerintem ez látszódni fog a műsor során. Épülni fog a mi kapcsolatunk a fiúkkal, mert mégis csak új mentor vagyok és nőből vagyok. Szerintem ez nehéz volt, nem csak nekem, nekik is. Nem vagyok egy könnyű eset én sem. Eleinte nagyon keresem önmagamat, a szavakat. Néha nem merem kimondani a véleményemet, néha kimondom, de akkor is félve. De nagyon gyorsan fejlődik a kapcsolatunk és gyorsan össze tudtunk csiszolódni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top