nlc.hu
Sztárok

Herceg Erika a negatív kommentekről

Jól kezeli a kemény kommenteket Herceg Erika, az X-Faktor új mentora

Már alig várja, hogy megmutathassa magát a magyar közönségnek is.

Mióta bejelentették, hogy Herceg Erika lesz az új mentortag az X-Faktorban, az énekesnő sorra kapja a gyalázkodó kommenteket is. Azt mondta, már megtanulta, hogy ezekkel nem kell foglalkoznia, de a környezetét néha még megviselik a pocskondiázások.

Herceg Erika

Herceg Erika már most biztos abban, hogy nem fog a bántó kommentek miatt befeszülni – Fotó: Sajtóklub

“Gyakorlatilag berobbantál a köztudatba, azért kaptál már biztos hideget-meleget” – mondta Herceg Erikának a Reggeli műsorvezetője, Lakatos Márk, mire az új mentor: “Csak forrót, de így nyakon öntve“. 

“Nem is olvastam semmit, amíg Alex ki nem tette a Facebookra és megvédett. Nézem, miért kell engem megvédeni? Hívnak a hozzátartozóim, a barátaim, hogy ‘hallod, nagyon kemény, ami megy’. Amikor elkezdtünk dolgozni a VIA Gra-ban, az első lépcsőfok, ahol arra tanítanak meg, hogy nem szabad olvasni a kommenteket, azért mert az elveszi a rengeteg energiát és nem tudsz koncentrálni a munkára. Kimegy az egészségedre, kimegy a teljesítményedre” – nyilatkozta.

A most tapasztalt bántáscunamiról pedig a következőket mondta: “Ez teljesen normális, mert nem vagyok itt ismert. (…) Nincs itt semmi munkásságom“. 

Olvass még Herceg Erikáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top