nlc.hu
Sztárok

Nagyon meghatotta dalával a zsűriket Berry

X-Faktor: Gáspár Laci végigzokogta a gyermekotthonban nevelkedett versenyző produkcióját

Édesanyjának írt dallal érkezett a Válogatóra.

Nagyon meghatotta az X-Faktor zsűrijét – különösen Gáspár Lacit – a 18 éves Beri Zsolt “Berry” produkciója. A versenyző 3 évesen került állami gondozásba testvérével együtt. “Nagyon nehéz volt anyukám nélkül felnőni. Sokszor azt éreztem, hogy nem kellek igazán senkinek” – vallott az érzéseiről a bolti eladóként dolgozó Zsolt, aki az édesanyjának írt dallal érkezett a Válogatóra. Abban bízik, hogy a szereplése után az anyukája végre felkeresi őket.

Berry

Saját dallal érkezett az X-Faktorba Berry – Forrás: RTL Klub / X-Faktor – videó

Gáspár Laci nem bírta ki könnyek nélkül Zsolt produkcióját, és végül elismerősen nyilatkozott: “Nemcsak ahhoz van bátorságod, hogy ezt leírd, hanem hogy mindenki előtt előadd“.

Puskás Petit is meghatotta a fiatal versenyző szereplése: “Néha nagyon meglepő helyről érkezik a tehetség, és én azt gondolom, hogy neked van tehetséged, nem is kevés“.

Berry 3 igennel továbbjutott a tehetségkutatóban. Herceg Erika kivételével ugyanis mindegyik mentor bizalmat előlegezett meg neki, annak ellenére, hogy hangilag nem úgy sikerült a produkciója, ahogy szerette volna,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top