nlc.hu
Sztárok

Bors: a szomszédok állítása szerint Berki Krisztián bántalmazta Mazsit

Bors: a szomszédok állítása szerint Berki Krisztián bántalmazta Mazsit

A szomszédok szerint pár nappal Berki Krisztián halála előtt rendőri intézkedésre volt szükség a házaspár egyik eldurvult vitája miatt.

Berki Krisztián és Mazsi hosszabb ideig éltek a római-parti társasházukban, az ottani szomszédok szerint teljes félreértés azt feltételezni, hogy Berki Krisztián egy angyal volt, akiből a „hisztis” feleség provokálta ki az erőszakot – írja a Bors.

„Az elején, amikor idejöttek, Mazsinak még nagy hasa volt, boldogan várta a baba megszületését. A költözésük jó hangulatban telt, de nagyon hamar elkezdődtek a gondok… Ősszel egyre többször hallottunk veszekedést – bár nem szerettük volna hallani –, és Mazsit kétségbeesettnek láttuk. Később aztán megesett, hogy kirohant a folyosóra és ott kiabált, hogy fél, hogy megöli Krisztián. Dulakodás hangjai hallatszottak, röpködtek a pofonok, még a falakon keresztül is lehetett hallani a csattanást… Borzasztó volt. De nem mertünk tenni semmit, Mazsi nem kért tőlünk segítséget és addig nem akartunk beleavatkozni más életébe” – mondta az egyik szomszéd.

Berki Mazsit állítólag fizikailag is bántalmazta Berki Krisztián

Fotó: Birton Szabolcs/solwee

„…Forrt benne a hormonok gerjesztette indulat, és Mazsi szerencsétlenségére alig ötven kilósan ő volt a villámhárító. A veszekedés verekedésbe, inkább verésbe torkollott, Krisztián dühében hasba rúgta Mazsit úgy, hogy a kezében volt az újszülött is. Abból nagy cirkusz lett, akkor is a folyosóra menekült Mazsi, de akkor sem hívott rendőrt… Kint a teraszon vigasztalhatatlanul csak sírt és sírt” – mesélte a szomszéd.

A lap felkereste Mazsit is, aki állítólag még családjának sem mert beszélni a bántalmazásokról.

„A családi történetek családi történetek maradnak, nem szeretnék romokat átadni a lányomnak. Ez már nem tartozik a nagy nyilvánosságra.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top