nlc.hu
Sztárok

Berki Krisztián édesanya fia válásáról

Berki Krisztián édesanyja a Blikknek: „El akart válni a fiam”

Berki Krisztián édesanyja szerint a fia el akart válni feleségétől.

Berki Krisztián egyes szomszédai állítják, hogy a celeb házassága az utolsó időszakra annyira megromlott Mazsival, hogy a veszekedéseiktől zengett a ház, míg mások állítólag azt mondták, Berki fizikailag is bántalmazta kislányuk édesanyját – írja a Blikk.

Berki Krisztián

Fotó: TV2

„Ez nem igaz, a fiam soha nem ütötte meg Mazsit. Ez a nő összevissza hazudozik, amiből már nagyon elegem van. Hagyják békében nyugodni a gyerekemet! Nem fogom engedni, hogy bemocskolják a nevét!… Az elején tényleg nagyon szerették egymást, de amikor Mazsi terhes lett, minden megváltozott. Folyton csak pénzt követelt a fiamtól, veszekedett vele, majd ott is hagyta őt. Biztos vagyok benne, a menyem a végén már nem is szerette Krisztiánt, csak azt, amihez általa jutott. A fiam is csak szenvedett mellette, el akart válni, de a kislányuk miatt próbált küzdeni, mert nem akarta, hogy Emma is csonka családban nőjön fel, ahogy ő és Natika is” – mondta az édesanyja, aki hozzátette, Pamelával felhőtlen a viszonya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top