nlc.hu
Sztárok

Kulka János Pálmaszív című lemeze

Kulka János újra énekel, hamarosan lemeze is megjelenik

Még 2015-ben kezdett a lemezen dolgozni Kulka János a Tövisházi–Tariska-dalszerzőpárossal, de a sztrók közbeszólt. Mostanra lett kész a nagylemez.
Kulka János a Dollár Papa Gyermekei elnevezésû színházi csoport Árvácska címû elõadásának próbáján a budapesti Trafó Kortárs Mûvészetek Házában 2019. január 29-én

Újra énekel és októberben lemezt is kiad az afáziával küzdő Kulka János. A színésznek Tövisházi Ambrus és Tariska Szabolcs írt a hatvanas évek filmzenés világát megidéző, a sztrók utáni érzéseit is feldolgozó sanzonlemezt – írja a Recorder.

A képen középen látható Tariska Szabi örök harcostársammal írtunk egy lemezt a képen jobbra látható Kulka Jánosnak. Az a címe hogy Pálmaszív, ami az ünneplős tortán is olvasható. Hét évig készült, mint a mesében, és pontosan egy hónap múlva, október 7-én jelenik meg

– írta Facebookon Tövisházi Ambrus.

A Tövisházi–Tariska-dalszerzőpáros 2015-ben kezdett el dalokat írni Kulka Jánosnak, de a színész sztrókja a következő évben közbeszólt. Végül 2020-ban folytatták a munkát, a dalszerzők egész nyáron jártak Kulkához, és a színész lakásán vették fel a számokat. Amikor újrakezdték a dalírást, úgy formálták a számokat, hogy reflektáljanak a színész állapotára.

A Pálmaszív lesz Kulka János harmadik nagylemeze. Mind a 10 dalhoz készül – ha nem is klip, de – videóetűd, amelyekben Kulka is szerepel. Ezek egy nappal a lemezmegjelenés előtt, október 6-án debütálnak a YouTube-on. A lemezen Kulka közeli barátai, Lang Györgyi és Falusi Mariann vendégeskednek egy-egy számban.

(Kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top