nlc.hu
Sztárok

Sarah, yorki hercegné II. Erzsébet temetésén

Meglepő személy kapott különleges helyet II. Erzsébet temetésén

Pedig, ha valakivel nagyon rossz volt II. Erzsébet és Fülöp herceg kapcsolata, akkor az ő volt...

Sarah, yorki hercegné 1986-ban ment feleségül a királynő egyik fiához, a később számos botrányba keveredett András herceghez. Házasságuk alatt két lányuk született, Beatrix és Eugénia hercegnő, de a házaspár 1996-ban a válás mellett döntött. Egyes hírek szerint Fülöp herceg kifejezetten utálta menyét. Sarah sokáig nem tehette be a lábát a palotába, annak ellenére, hogy kivételesen jó kapcsolatot ápolt volt férjével, Andrással. „Fülöp képtelen volt egy szobában tartózkodni a yorki hercegnével. Természetesen két unokáját rajongásig imádta és támogatta őket, de még a kedvükért sem volt hajlandó békülni a nővel, aki véleménye szerint a legtöbbet ártott a családjának a 90-es években” – írta Fülöp halála után a The Sun.

Aztán olvadni kezdett a jég Erzsébet és Sarah között. Olyannyira, hogy a yorki hercegné az elmúlt években egyre több családi eseményre kapott ismét meghívót. Sarah mindig csodálattal és nagy alázattal nyilatkozott ebben az időszakban az uralkodóról. Így talán már érthető, hogy miért ülhetett Sarah a második sorban a királynő temetésén. Az asszony Eugénia mellett, Katalin hercegné mögött látható szemüvegben.

A királynő temetését itt követhető velünk élőben!

Sarah, Yorki hercegnő II. Erzsébet temetésén

Sarah, Yorki hercegnő II. Erzsébet temetésén (Katalin hercegné mögött, szemüvegben) (fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top