nlc.hu
Sztárok

Rábaközi Andrea a fehérneműs fotózásról

„A hátrányokat nem teszi egy nő a kirakatba” – ezért nem vállal fehérneműs fotózást Rábaközi Andrea

A mai generációról is ejtett pár szót az egykori modell.

Rábaközi Andrea nyáron ünnepelte 55. születésnapját, és annyira jól néz ki ma is, hogy ünneplés közben leszólították, nem szeretne-e modellkedni. 

Rábaközi Andrea

Rábaközi Andrea a Reggeliben

Andrea természetesen jót mosolygott az eseten, és nem avatta be az idegent, hogy valójában mindig is modell volt. Pár éve azt nyilatkozta, hogy bulizással tartja formában magát, és annak ellenére, hogy nincs mit takargatnia, sosem vállalt fehérneműs fotózást. Hogy miért, azt Szabó Zsófival és Miller Dáviddal osztotta meg az RTL Klub Reggeliben

„Szégyenlős vagyok. Nagyon kritikus, nagyon szigorú vagyok önmagammal szemben és pontosan tudom az előnyeimet és a hátrányaimat. A hátrányokat nem teszi egy nő ki a kirakatba, tehát azokat szeretem eldugni, az előnyöket pedig megmutatni és profitálni belőle” – mondta az egykori modell, aki kitért arra is, hogy sajnálja a mai lányokat, ugyanis az ő idejében még voltak egyéniségek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top