nlc.hu
Sztárok
Megyeri Csillát minősítették a Nyerő Párosban

Nyerő Páros: „Senki sem volt őszinte vagy tökös” – pincsikutyának nevezték Megyeri Csillát

Izgalmakban ezúttal sem volt hiány.

Forrtak az indulatok a Nyerő Páros legutóbbi adásában. A sztárpárok anonim kérdéseket tettek fel egymásnak, melyet nem mindegyikük viselt jól. Tóth-Hódi Pamelát például megkérdezték, mikor játssza meg magát, ott, a kamerák előtt vagy a közösségi médiában, Törőcsik Daniékat, hogy kit tartanak a legsunyibb párosnak, melynél a szót átvette Béci és ismét nekiesett Lotfi Begi feleségének, Rékának

Molnár Zsolti és Megyeri Csilla

Molnár Zsolti és Megyeri Csilla

A legkiakasztóbbat viszont Megyeri Csilla kapta. „Csilla, nem gondolod, hogy végre el kéne kezdeni játszani, ahelyett, hogy Pamela és Bence alá dolgoztok pincsikutyaként?” – hangzott az anonim kérdés. 

„Mi? Pincsikutyaként? Ezt ki írta? – fakadt ki Csilla, amire természetesen senki nem jelentkezett. – Senki sem volt őszinte, sem tökös, de attól függetlenül, ha olyan bevállalós valaki, nem egy pincsikutya ő is, akkor miért nem teszi fel a kezét, hogy ez a véleményem. Nem hódolunk be senkinek, nem vagyunk a pincsikutyáik.” 

Mint kiderült, Dani és Bea írták a kérdést, akik egy kis gondolkozásra akarták sarkallni az influenszert. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top