nlc.hu
Sztárok

Október 17-én indul a Celeb vagyok, ments ki innen!

Curtisszel, Nyári Diával és sok más sztárral indul október 17-én a Celeb vagyok, ments ki innen!

Celeb vagyok, ments ki innen! október 17-től minden hétköznap 21:00 órától, hétvégenként 19:00 órától az RTL Klubon. Az adások visszanézhetők az RTL Moston.

Október 17-től indul a Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb évada Sebestyén Balázzsal és Vadon Janival az RTL Klubon. A műsorvezető páros a kolumbiai dzsungel mélyén borzolja majd a celebek idegeit.

Celeb vagyok, ments ki innen!

Curtis, Janicsák Veca, Nyári Dia, Lengyel Ferenc (Fotó: RTL Klub)

Ismét celebet próbáló kihívásokkal várja a vadon a hírességeket, akik szembenézhetnek legnagyobb félelmükkel is, a legendás műsorvezető párossal, Sebestyén Balázzsal és Vadon Janival, a Celeb vagyok, ments ki innen! (Gyártó: Paprika Studios) legújabb évadában. Azonban a versenyzőkre további megpróbáltatások is várnak; többek között el kell viselniük az éhséget, a kolumbiai dzsungel változatos, ám annál ijesztőbb állatvilágát, az időjárás viszontagságait és nem utolsó sorban egymást, miközben extrém játékokban kell bizonyítaniuk rátermettségüket, vagy éppen megküzdeniük az élelmükért.

Persze a celebek mindennapjait nem csupán Jani és Balázs alakíthatja. Ahogy eddig is, a nézők most is szavazhatnak arról, hogy kinek könnyítik vagy keserítik meg a dzsungel létét, vagy éppen arról dönthetnek, hogy kimentik-e a hírességet a vadonból, vagy még hagyják, hogy „élvezze” a semmihez sem hasonlítható körülményeket.

Több, mint egy tucat híresség vág neki a nem mindennapi kalandnak. Janicsák Veca énekesnő, Nyári Dia színésznő, Lengyel Ferenc színész és a rapper Curtis már biztosan versenybe száll a Dzsungel Királya, vagy Királynője címért, hamarosan pedig azt is eláruljuk, kik azok, akik szintén vállalják a kihívásokat, amelyeket a kolumbiai dzsungel és a műsorvezetők biztosítanak.

A műsor hivatalos oldala ITT elérhető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top