nlc.hu
Sztárok

Mohamed Fatima a Fekete Vonat kezdetéről

Mohamed Fatima a Fekete Vonat sikereiről: „Nem tudtam tizenévesen mit kezdeni annyi pénzzel”

Berobbant a Fekete Vonat, egy csapásra híresek lettek a tagok.

20 évvel a feloszlás után újra összeáll Magyarország egyik kedvenc hip-hop együttese, a Fekete Vonat. „A pénz az mindig elfogy, de nem a pénz miatt. Évek óta próbálkoztunk, összeültünk sokszor, de mindannyian tudtuk, hogy ha egy lehetőséget el tudunk kapni, akkor az egy nagy lehetőség legyen. Nem arra állunk össze, hogy az utolsókat is kipréseljük a zsákból, hanem tényleg újra nagyon szeretnénk csinálni, erre kellett ennyit várni” – mondta Beat korábban.

Fekete Vonat tagok

Fotó: TV2

Mohamed Fatima a Petőfi TV Magas és Mély című műsorában emlékezett vissza a kezdetekre. „Nem tudtam tizenévesen mit kezdeni azzal a mennyiségű pénzzel, amit a Fekete Vonattal kerestünk. Segítettem édesanyámnak, de két kézzel szórtam el a barátokra is. Akkor mindenki tesó volt körülöttem. Amikor a zenekar megszűnt, ezek az emberek eltűntek, mintha csak porszívóval szívták volna fel őket” – mondta az énekesnő, aki nagyon örül, hogy újra színpadra állhat az együttessel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top